Informacijsko modeliranje zgrada (BIM)

Više od samog modela

Ubrzajte svoj postupak planiranja i gradnje.

BIM kao postupak stvaranja, upravljanja i korištenja digitalnih prikaza zgrade može biti izazovni zadatak. Naše BIM usluge pomoći će vam da preuzmete kontrolu nad tim procesima i da iz BIM-a izvučete maksimum: Smanjite troškove poboljšavanjem protoka informacija a time i kvalitete - od projektiranja preko izgradnje do upotrebe i održavanja zgrade.

Radujemo se što ćemo Vas podržati u Vašim projektima.
Molimo Vas da svoje upite šaljete izravno na BIM@fischer.at

Naša paleta BIM usluga

Inženjerstvo „Uradi sam“ (Do-It-Yourself/DIY)

Svi odgovarajući Fischer proizvodi opremljeni su osnovnim BIM svojstvima. To omogućava stvaranje predodžbe i digitalnu prezentaciju naših proizvoda. Ovu uslugu pružamo besplatno u klasičnom paketu usluga (Classic).

3D skeniranje, Teren prema BIM-modeliranju

Ako se planiraju mjere obnove ili proširenja, 3D mjerenja idealna su osnova za precizno modeliranje kako bi se kasnije uštedjeli troškovi na gradilištu. Fischer pruža potpune usluge 3D skeniranja, uključujući analize oblaka točaka i izvedbenu dokumentaciju.

BIM Inženjerstvo

Od osmišljavanja projekta do najviše razine detaljnog modeliranja (LOD 500) pružamo stalnu podršku u svakoj fazi projektiranja kako bismo osigurali nesmetan BIM protok. Od strukturnog sidrenja do instalacijskih sustava i podkonstrukcije za ventilirane fasade.

BIM na terenu, podrška na licu mjesta

Precizno pozicioniranje izbušenih rupa ili unaprijed sastavljenih dijelova nikada nije bilo lakše nego s našom BIM podrškom na terenu. Dijelove iz 3D modela projicirajte izravno na gradilište s preciznom točnošću i izvršite prilagodbe izravno na licu mjesta.

Pregled naših paketa usluga

    

Idejni projekt Pružanje 3D sadržaja Detaljni projekt Potpuno modeliranje 3D skeniranje BIM do podrške na terenu Izvedbena dokumentacija Troškovi
Paket usluga Classic x
x

Gratis
Paket usluga Advancanced x
x
x
xOvisno o projektu
Paket usluga Premium x
x
x
x
x
x
x
Ovisno o projektu
sc93-delivery-2