Impresum

Naziv tvrtke: fischer Austria GmbH

Ulica: Wiener Straße 95
Poštanski broj/mjesto: 2514 Traiskirchen
Telefon: +43 (0) 2252 / 53730
Naslovnica: 
www.fischer.at
E-Mail: 
office@fischer.at
Broj trgovačkog registra FN112017g / PDV ID: ATU39615403
Vlasnik: fischerinternational GmbH, 72178 Waldachtal
Banka: UniCredit Bank Austria AG
IBAN: AT41 1200 0267 1012 7500
BIC: BKAUATWW
Sudski registar trgovačkih društava: Sud u Beču Wiener Neustadt
Nadležno tijelo prema ECG: Upravno tijelo okruga Baden

Sjedište tvrtke: Traiskirchen, Općina: Baden, NÖ, Austrija
Predmet poslovanja: Veleprodaja
Upravljanje poslovanjem: Mag. Christian Greicha

© Copyright 2019, fischer Austria GmbH, A-2514 Traiskirchen

Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafički prikazi, zvuk, animacije i videozapisi, kao i njihovo postavljanje na mrežnim stranicama Fischer Austria zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti prava. Sadržaj ove internetske stranice ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili stavljati na raspolaganje trećim stranama u komercijalne svrhe.

Upute o jamstvu

Ova je internetska stranica sastavljena s najvećom pozornošću. No, unatoč tome, Fischer Austria ne može jamčiti za cjelovitost i ispravnost dobivenih podataka. Fischer Austria isključuje svaku odgovornost za štete nastale izravno ili neizravno korištenjem ove internetske stranice, osim ako su iste nastale kao posljedica namjere ili grube nepažnje tvrtke Fischer Austria.

Pravne napomene

Fischer Austria se raduje Vašem posjetu ovoj internetskoj stranici i iskazanom interesu za proizvode. Svi osobni podaci prikupljeni na internetskoj stranici Fischer Austria pohranjuju se i obrađuju isključivo radi pružanja individualne podrške, slanja podataka o proizvodima ili dostavljanja ponuda usluga. Fischer Austria jamči da će se s Vašim podacima postupati povjerljivo u skladu s važećim Zakonom o zaštiti podataka.

Internet stranice trećih strana

Sljedeće se odnosi na sve poveznice na našoj internetskoj stranici: Željeli bismo izričito naglasiti da nemamo nikakvog utjecaja na tekst poveznica, izgled, moguće kršenje važećih prava, uključujući prava zaštitnih znakova i naziva, te na sadržaje povezanih stranica.
Stoga se ovime izričito ograđujemo od izraza sadržanih u poveznicama, kao i od svih sadržaja povezanih stranica na našoj internetskoj stranici te njihov sadržaj ne prihvaćamo kao svoj.

Ova se izjava odnosi na sve poveznice na našoj internetskoj stranici te na sav sadržaj stranica do kojih vode kod nas prijavljeni banneri (reklamni oglasi) ili poveznice. To biste trebali jasno primiti na znanje pri čitanju ili korištenju poveznica!

sc93-delivery-2